2009. november 5., csütörtök

Segítség az induláshoz

A történetet magát sok történés előzi meg amelyek fontos részleteket tartalmaznak a történet megértéséhez. Vágjunk bele!


      Amikor a világ teremtődött Isten úgy teremtette, hogy az embernek is legyen természetes ellensége. Megteremtette a vámpírokat. Hisz teremteni csak Isten tud.                                                     A vámpírok elejében tisztelték Istent és ugyanolyan hívők voltak mint az emberek.Bár erejük emberfeletti volt és képességeik igazán kivételesek nem éltek vele vissza. De ahol hit van ott megjelenik az ördög csábítása. A vámpírok egy kis csoportja felsőbbrendűnek tartották magukat. Ekkor jelent meg a többistenhit. Ezek a vámpírok isteneknek adták ki magukat. Visszaéltek azzal amit Isten adott nekik.                                                                                                           A hívő vámpírok csatába szálltak velük. A csata sok évszázadig tartott. S bár legyőzték őket és szinte kiirtották ezeket a sötét lényeket mégis maradtak túlélők. Akik bosszút esküdtek és megmondták amint elég erősek lesznek újra szembeszállnak a hívőkkel.


    Ugyanakkor a hívő vámpírok vezetőjének Attila húga Mária aki látja a jövőt megjövendölte egy gyermek születését. A gyermek volt az Emlékező aki azért jön a világra, hogy emlékeztesse a világ vámpír nemzedékét arra, hogy a végső csata még hátravan.                                                                Attila nemsokára beleszeretett egy ember nőbe. Teherbe ejtette. A nő két teljes évig hordta a babát. Maj mikor megszületett belehalt a szülésbe. A gyermek egy lány volt. Mária amint meglátta rögtön tudta a gyermek az Emlékező. A neve Minerva lett. Minerva nagyon lassan nőtt. De viszont el kellett indulnia, hogy elinduljon emlékeztetni és , hogy megtalálja az emléket kinek segítségével győzelemre vezeti a hívők seregét. Ezért a hívő tanács rábízta Koppányra, azzal a paranccsal, hogy Minervát lánya ként kell nevelnie, és élete árán is védenie. Segítenie kell neki, hogy megtalálja az emléket. Minerva igen furcsa mert ember. De vérének nincs szaga. Ha megérinti valaki Minerva megmutatja a háborút, és valahogy minden vámpír aki hozzáér megtudja hol gyülekezik a hívő sereg. Ám nem csak ennyi történik azzal aki hozzáér, mert aki Minerva bőrét érinti hatalmas kínokat él át. De nem csak ezek miatt furcsa Minerva. Lassan nő, nagyon lassan, 10 év alatt 1 évet öregszik.


     Minerva és Koppány épp egy kis faluban telepedtek meg. Abban az időben élt Ádám, Anna és kinga. Megtámadta családjukat egy sötét vámpír. De a három testvér valahogy megúszta. Koppány azt a parancsot kapta, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy Minerva biztonságban legyen. Nem engedhette, hogy bárki is tudomást szerezzen arról, hogy léteznek vámpírok. Koppány viszont nem ölhetett embert. Megtiltották neki. Más választása nem volt. A tizennyolc éves Ádámot és húszéves ikernővéreit Annát és Kingát áátváltoztatta. mielőtt ezt megtette románul csak ennyit mindott:                                                                                                       A béke érbekében. Majd Koppány alakot váltott és mint a mentoruk tanítgatta a három testvért, és rávezette őket a vegetariánus életmódra, így ők is csak állatvéren éltek kezdettől fogva. Persze Koppány nagyon vigyázott, hogy az akkor 8 évesnek kinéző Minervát se Ádám se Anna sem pedig Kinga ne láthassa. Húsz év után a testvérek elindultak megkeresni azt aki átváltoztatta őket. Tudták romániába kellene menni. De Koppány igyekezett lebeszélni őket, azt találta ki, hogy egy háború nem rég fejeződött be ott és még mindég nem ült el a csatazaj. Akkor Minerva 100 éves volt de csak 10 nek látszott. a testvérek elhagyták mesterüket aki ezek után csak Minervával foglalkozott. Ezt követően nyolcvan évig szorgosan keresték az emléket. De a sötétvámpírok mozgolódni kezdtek. Akkor Minerva és Koppány az USA-ban éltek. Mikor Minerva 180 évesen és 18 éves kinézettel egy kirándulásra ment el romániába. Az utazás több napon keresztül busszal történt.   


  Miután a három testvér 100 évet vártak úgy gondolták már nem veszélyes romániába menni és felkutatni ki tette ezt velük. Akkor az Olympic-fsz. volt otthonuk. Ők is elmentek egy kirándulásra. Az utazás maga sok napot vett igénybe. Nyugodtan bele mertek menni mert minden este megálltak egy hotelnál aludni. Akkor elmehettek vadászni az éjj leple alatt.




Ezzel vége az előzményeknek. Segítség még: A történet negy része Ádám szemszögében íródik. Jó szórakozást!





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése